Blog

På bloggen vil du jævnligt kunne finde nyheder omkring de nyeste modeller af bluetooth højtalere. Jeg håber allerede du har været inde på vores hovedside der omhandler selve test af bluetooth højtaler, hvis ikke kan du finde den på linket.

I den artikel vil vi dog ikke inkludere alle modeller der kommer på markedet. Det ville heller ikke give nogen som helst mening ,for selve formålet med artiklen er netop at gøre det så let som muligt for brugere at finde frem til lige netop den model der passer bedst i forhold til ikke kun prisen men også om man går efter en model der skinner i forhold til design eller som spiller den bedste lydkvalitet man kan få fat på.

Hvad bliver vægtet højest?

Det er da også meget forskelligt hvad man bør tænke mest over når man skal ud og gøre sig et nyt køb og erhverve en lille ny bluetooth højtaler. Det er meget forskelligt fra køber til køber. Det kommer også an på hvor mange penge man har tænkt sig at købe, for hvis man kun tænker at smide en lille skilling for at få en højtaler der måske spiller fint, men som derudover hverken behøver at klare sig godt på kvaliteten eller antallet af funktioner så kan man nemt finde det.

Hver model er forskellig og hver producent har forskellige ting at byde på. Fx så har Sackit fra Danmark nogle rigtig flotte højtalere som gør sig rigtig godt hvor end man beslutter at have dem med. Sony er kendt for deres gode lydkvalitet mens nogle som JBL laver nogle all around gode højtalere.