Sådan holder du dig opdateret på nye bluetooth højtalere

Hvis du som os også er vild med at følge med ide mange nye forbedringer, som der igen og igen kommer på markedet for bluetooth højtalere, så kan det være en ide at tænke lidt over hvor man skal holde sig opdateret.

Der er mange måder at gøre dette på og en af de bedste måder at gøre det på, er nemlig at følge med i nogle af de store hjemmesider. Hvad det helt præcist er for nogle hjemmesider, vil vi i dette indlæg kigge lidt nærmere på. Hvis du ikke er interesseret i alle disse detaljer, så vil jeg råde dig til at springe det meste af det over og på den anden side blot gå direkte til kernen af vores side. Nemlig der hvor di finder vores Bluetooth højtaler test.

Denne test er i øvrigt opdateret flere gange om året. Det har flere fordele, men vigtigst af alt er at du blot kan bruge denne side til at holde dig opdateret på, hvad der rører sig og hvad der ikke gør.

En træls tendens

Det store problem med at følge med i mange af de store sites er desværre at de dækker mange produkter, som slet ikke når vores lille land. Det er et klart problem, og man bliver altid gevaldigt skuffet, når man går ind for at læse om noget nyt udstyr, der bliver rost til skyerne, for derefter at finde ud af at en leveringdato eller udgivelses dato i Danmark eller måske i det meste af EU ikke vil finde sted i den nærmeste fremtid.

Når man ser dette så er det som regel et tegn på at de slet ikke vil blive udgivet. Det er en rigtig synd og skam, men man kan godt se logikken i det, hvis man tænker efter. Trods alt er vi et lille land, og det skal gerne kunne betale sig at bringe disse produkter hertil. Det minder mig i øvrigt om denne video af de nyeste og bedste tests af bluetooth højtalere. Her kan du for alvor se en klar tendens i hvad der sker i det ny år, og hvad der ikke gør.

Følg de store sider

TIlbage til det egentlige emne. Hvis du gerne vil holde dig opdateret. Så bliv på denne side. Hvis du dog gerne vil trodse skæbnen trods den advarsel vi lige kom med, så er nogle af dem mange sider som der snildt kan anbefales bl.a.

Denne store guide fra CNET, som man kan se så er de altid hurtigt ude med nyhederne og anmeldelserne og det gælder også i denne anledning, hvor de allerede har fået opdateret deres guide så den er fra i år og ikke fra sidste år.

Der hvor man også kan læse lidt mere om dette er på en side som wikipedia. De har især fingeren på puslen med hvad der forgår og ikke nok med det så kan du faktisk selv gå ind og bidrage med ny viden derinde på deres side. Det var i øvrigt rimelig ironisk, for hvis der er et sted hvor man skal kildekritisk på ting, der især har med hardware at gøre så er det et sted som Wikipedia.

Hold dig opdateret i butikkerne

Derudover så kan du holde dig opdateret i hver af de små butikker. Hvis du tager ned i en fysisk butik, så er de altid mere end velkomne og de vil helt sikkert altid fortælle dig om det nyeste nye, og så er der også lige det, at man nok skal passe på for det kan hurtigt gå hen og blive pinligt, hvis en sælger type får lov at prakke dig noget nyt udstyr på, hvis det slet ikke var din mening.

 

 

Skriv en kommentar