Sony Bluetooth Højtaler

Sony er en af de mest anderkendte mærker når det kommer til elektronik. De står for alt og de laver de fleste hvidevare produkter som man kunne forstille sig. Det vil sige at de både laver køleskabe, fjernsyne, spillekonsoller og så videre,

Det er ikke af nogen lille grund at de har klaret sig så godt gennem årene. Det skal der findes en helt speciel grund til, og det er først og fremmest at de er kendt for at have en vaske ægte og seriøs japansk arbejdskultur, hvor man simpelthen ikke acceptere at noget bliver udgivet, der kun er under middel niveau.

Det vil sige at alt lige fra den ene sektor til den næste spiller sammen for at få finpudset deres produkter så meget som muligt.

Dette ses blandt andet også i deres mange gode og flotte bluetooth højtalere. Lad det være sagt med det samme, hos bluetoothhøjtaler.dk er vi store fans af Sony. Dette skyldes ikke mindst en barndom der på mange måder er præget af dette mærke, både hvad angår spil og Playstation til deres musik til deres MP3 afspillere.

SONY: et verdenskendt brand

Derfor så er det også godt at se at de er blandt den hårde kerne eller eliten når det kommer til at producere højtalere med indbygget bluetooth af høj kvalitet. Det man glemmer når man tænker over mange af disse ting er at de har været på toppen de sidste 30 til 40 år. Det der er prisværdigt ved Sony er mange ting, men det som der mest af alt er flot er at de fra starten har haft som mål at bringe hele Japan på verdenskortet. Det er der ikke mange, der kan sige at de har gjort, eller med andre ord, har bragt et helt land frem på den måde, så det er en rigtig flot bedrift.

LÆS HER: Vores store bluetooth og trådløse højtaler test

Skriv en kommentar