Bluetooth højtaler Test 2019

Læs vores store bluetooth højtaler test for at danne dig et klart overblik over de bedste modeller på markedet lige nu🔈🎶

Der er et kæmpe udvalg af forskellige bluetooth højtalere og for den almindelige forbruger kan det til tider virke svært, for hvilken trådløs højtaler skal man nu lige vælge. Dertil kan det være svært at finde ud af hvilke bluetooth højtalere der opfylder hvilke behov og hvilke der er gode og ordentlige til prisen. I denne artikel vil vi overskueliggøre hele denne proces. Artiklen bliver opdateret på månedlig basis så du hele tiden kan være sikker på at den indeholder de nyeste bluetooth højtalere så du kan finde frem til den der bedst passer dig.

De bedste Bluetooth højtalere 2019 – Hvilke klarer sig bedst i test

bluetooth-trådløse-højtalere-bedste-test

For hver bluetooth højtaler i testen her står en længere beskrivelse over hvilke funktionaliteter den indeholder og derudover vil man nemt og hurtigt kunne læse sig frem til fordele og ulemper ved den enkelte højtaler. Nogle højtalere klarer sig godt på stort set alle områder, mens andre klarer sig knap så godt på bestemte punkter. Det er lige netop disse punkter, der er vigtige at få belyst i en test, så man kan være opmærksom på dem, før man trykker køb.

Længere nede i artiklen vil du være i stand til at finde en guide til hvordan du hurtigt og sikkert får købt den der passer bedst til dig. Derudover vil der også være et overblik over hvilke faktorer der især har vægtet højt.

Vi har ikke selv testet samtlige af de modeller du finder i listen herunder. Derimod har vi samlet testscores fra store og pålidelige anmeldelses og test sites, så du kan få et præcist overblik over de bedste modeller, der findes på markedet lige nu.

Her kommer de bedste bluetooth højtalere.

bluetooth-højtaler-test-icon

 


Sackit Woofit Go (Grå, sort, blå)

  • 3.9 ud af 5 stjerner fra recordere.dk

En dansk designet bluetooth højtaler, der er super smart og til en rimelig fin pris!

sackit-woofit-go-transportabel-bluetooth-hoejtaler

Køb på Coolshop (Set til 345 kr.)

Hvis du godt kan lide gadgets så er den her lille fixe bluetooth højtaler helt sikkert noget for dig. Den skriger af gadget faktor, og den har et enormt smart design som med det samme springer i øjnene.

Den kan fåes i forskellige farver og kan dermed tilpasses til lige præcis din stil.

Lydmæssigt er den rigtig fin, og selvom den ikke er så stor så formår den alligevel at spille med en sprød lyd, der kan fylde et rum helt op. Det smarte ved Sackit Woofit go er at den kan bruges sammen med en anden af samme model til at spille steoro. Dette er dog nok nærmere en smart lille og sjov gimmick end det rent faktisk er noget som der gør en kæmpe forskel. Hvis man har et par er det rigtig fint at gøre brug af, men man bør tænke sig om en ekstra gang, hvis man tænker at købe to af dem for at kunne bruge dem sammen som stereo.

Konklusion er dog at alt i alt er en rigtig fin lille trådløs højtaler, som har et rigtig smart design, og som har en fin lyd til en rigtig fin pris.

Køb billigt hos Coolshop.dk

Set til 346 kr.

 


Ultimate Ears Wonderboom 2 (Fåes i mange farver)

En rigtig god højtaler, der gør sig ekstra godt udendørs!

ultimate-ears-wonderboom-2-tråsløs-højtaler

 

Køb på Coolshop.dk (Set til 799.-)

 

Her er testens nok mest fikse bluetooth højtaler. Mange af de andre fra fx Sackit har også en rigtig smart ydre, men den her ligger nok i spidsen når det kommer til at skille sig ud fra mængden. Først og fremmest så er den her helt og aldeles vandtæt som man kan se på billedet ovenover. Det gør den helt ideel hvis man fx ønsker at tage den en tur med på stranden eller lignende.

Den er formet som en lille kugle, eller lille aflang kugle og da den spiller fra alle sider 360 grader rundt, så giver det en rigtig fed oplevelse og en meget fleksibel lyd, der kan høres uanset hvor man befinder sig.

Denne fleksbilitet kommer ikke helt uden nogen minusser. Fx så spiller denne en smule dårligere end nogle af de andre modeller på denne liste, men dog er det på ingen måde så slemt, at man stadig ikke får en helt fin lydoplevelser. Den er bare skruet en tak ned på de fleste parametre, men det er nu som sådan ikke meget anderledes end mange af de andre billigere modeller på listen.

Alt i alt en rigtig god og fleksibel bluetooth højtaler, med et rigtig fedt design, der kan tages med over ALT. Husk at den udover rød kan fåes i et stort udvalg af mange forskellige farver.

Kan købes billigt hos coolshop

Set til prisen 799 kr.

 

ultimate-ears-wonderboom-tråsløs-højtaler


 

Marshall Stanmore 2 (Sort eller hvid)

marshall-stanmore-2-bluetooth-højtaler

Køb på Coolshop

 

Set til 2690 kr.

Marshall er et af de kendte mærker, der producere hardware og udstyr til nogle af de største spillere indenfor musik branchen, og derfor er de kendt for at lave produkter, der oser af kvalitet. Marshall Stanmore 2 er ingen undtagelse, og den scorer højeste karakter i flere af de store anmeldelser der er fortaget af bl.a. PCmag.com.

Flot Retro design og kvalitets lyd

Man bliver omgående mødt af et flot retro design, der med det samme leder tankerne hen på udstyr i vintage stil. Designet bliver især rost for at være kvalitets bevidst og så vil det omgående føle sig til rette hvor end man placere denne smarte bluetooth højtaler. Det er ikke den mindste model i testen og den måler 14,5 centimeter x 25 centimeter x 5,1 centimeter. Dette gør at den godt kan bæres med rundt, men hvis man søger en bluetooth højtaler der er ekstra mobil, er det nok en af de andre, man skal kigge efter. Desuden er højtaleren heller ikke vandtæt, så hvis man overvejer en strandtur med sin højtaler, så er det ikke noget der kan anbefales med denne model hvertfald.

Højtaleren scorer i øvrigt flotte karakter når det kommer til den lyd, der bliver producereret. Det er enormt vigtigt at lyden kommer klart igennem, og her klarer Marshall Stockwell sig rigtig godt. Lyden er altid klar og trænger fint igennem, og bassen, der bliver produceret har den helt rette tyngde, så man aldrig føler at resten af musikken bliver sat i baggrunden.

Derudover er det værd at snakke en anelse om volumen. For den kan komme helt i vejret og hvis man ikke passer på, får man hurtigt sure naboer på besøg. Dog er det naturligvis kun et stort plus og i øvrigt så indeholder den også en super smart funktion, der tillader at man kan skrue op og ned for bassen som det passer den enkelte. Dette er ikke nyt for de fleste, men det er måden at den er blevet implementeret i selve systemet der gør den smart: ved mange andre, der har samme funktion kan bassen hurtigt blive dårlig jo højere den kommer op, men dette er ikke tilfældet med Stockwell modellen, som hele tiden formår at finde en fin balancegang mellem volumen og bassen.

God all around højtaler

Her har vi at gøre med en god all around bluetooth højtaler, der i øvrigt kommer fra et af de mere anderkendte mærker og brands på dette område. Den er super flot, spiller en rigtig god lyd og i øvrigt så kommer den med et batteri der klarer sig rigtig fint. Den kan nemlig holde i intet mindre end 25 timer, hvilket er ret så godt klaret. Derudover har den de funktioner man kunne forvente og indeholder selvfølgelig bluetooth så man hurtigt og nemt kan forbinde med sin mobil eller tablet.

Køb hos Coolshop.dk

Set til 2690 kr.

 

 

 


Sonos PLAY: 1 Trådløs højtaler (Flere farver)

  • 5 ud af 5 stjerner fra whathifi.com

En af markedets aller bedste modeller

sonos-play-1-bluetooth-højtaler

 

Køb billigt på Wupti.com

Set til prisen 1619 kr.

 

Her har vi en af testens generelt bedst-bedømte deltagere. Sonos fra Sony har længe været en af go-to modellerne hvis man har ønsket et sæt trådløse højtalere der bare kan spille igennem og som har en knivskarp lyd. Det er på ingen måde testens billigste, men det er også ok, da man bør vælge den her, hvis man går efter kvalitet frem for at få en billig speaker.

Først og fremmest kan man snakke en lille smule om designet. Den kommer i flere farver, men standard udgaven som ses herover kommer i matsort, der generelt står rigtig flot. Det er ikke en model der på nogen måder skiller sig ud, men den formår alligevel fint at blende ind der hvor man stiller den – om det så er i stuen eller ude i køkkenet eller måske i soveværelset. Den har et alsidigt design, der gør at den altid vil matche dens omgivelser.

Derudover er den bygget solidt, og den har en overraskende stor vægt hvilket ikke er sagt negativt, men derimod som et stort plus, hvilket gør at den føles meget mere robust og af høj kvalitet. Dette står i øvrigt også i kontrast til nogle af testens andre modeller, hvor de kan føles let som en fjer hvis man løfter den op, og det giver bare ikke den samme premium følelse.

Man kunne godt ønske sig at den havde en smart assistent. Når man nu er oppe i denne pris så havde det været rart, men man kan jo desværre ikke altid få det hele.

Lyden spiller godt! Mere er der sådan set ikke at sige til den sag, men hvis der alligevel skal knyttes et par ord til, så spiller lyden altid med en god fylde og gennemslagskraft og den er både i stand til at spille højt og med en rigtig stærkt og dynamisk bas, der altid kan spille et helt rum op – også selvom akustikken i rummet måske ikke er den bedste.

Konklusion: For pokker en stærk deltager som den bedste bluetooth eller trådløse højtaler overhovedet. Prisen følger med, men hvis man er villig til at betale det, så får man en smart højtaler, der spiller musik og lyd i den bedste kvalitet!

Kan købes billigt hos Wupti

Set til prisen 1619 kr.

 

 


Kreafunk aMove Bluetooth trådløse højtaler

 

ultimate-ears-megaboom-3-bluetooth-hoejtaler

 

Køb billigt på Coolshop.dk (Set til 1490.-)

 

Mere info kommer snarest.

Kan købes billigt hos coolshop

Set til prisen 1490 kr.


Kreafunk aMove Bluetooth trådløse højtaler

kreafunk-amove-bluetooth-højtaler

 

Køb billigt på Coolshop.dk

 

Mere info kommer snarest.

Kan købes billigt hos coolshop

Set til prisen 549 kr.

 


Sackit MOVEit Bluetooth højtaler (Mange farver)

  • 4 ud af 5 stjerner fra Ereviews.dk

En rigtig god entry level højtaler, der spiller godt og som er fleksibel at have med rundt på grund af høj batteri levetid.

sackit-moveit-bluetooth-trådløse-højtaler

Køb billigt på Coolshop.dk  (Set til 899.-)

 

Sackit har her designet en rigtig fin trådløs højtaler, der går ind under entry segmentet da prisklassen ligger omkring de tusinde kroner. Den er dansk designet og allerede her bør man være stolt at at vi har kunne producere en højtaler, der formår at tage kampen op mod nogle af de store spillere som Sony og de andre.

Lyden er selvfølgelig vigtig, og hvordan spiller denne? Den spiller alt i alt rigtig godt, og har en stærk bas og kan spille ret så højt. Dog skal man være opmærksom på at selvom den spiller godt, så kan man ved at gå en smule længere op i prisen få fx en Sonos PLAY der spiller bedre, og som slår denne på alle faktorer når det kommer til lydkvaliteten.

Den forbinder hurtigt til bluetooth og spiller klart igennem og det gør at man bl.a. kan bruge den til at se film på. Dette er noget som et par af de andre kan have svært ved da der ofte vil være forsinkelse ved dette. Hvis man blot skal bruge denne til at høre musik fra, så kan dette være en mindre detalje som ikke vægter synderligt højt, men ellers så er det hurtigt noget der kan komme til at betyde meget, og man vil opleve at det er en feature, der er meget værd hvis man fx har den med på ferie.

Alt i alt lyder konklusionen om denne lille smarte bluetooth højtaler at den klarer sig rigtig fint på mange parametre. Den spiller højt og tydeligt med god bas, og har et flot ydre, som fanger opmærksomheden med det samme.

Kan købes billigt hos coolshop

Set til prisen 889


JBL Charge 4 (Hvid, grøn, lyserød)

JBL-charge-4-Bluetooth-højtaler1

Køb billigt på Coolshop.dk (Set til 994.-)

 

Her kigger vi på en bluetooth højtaler der score højt igen og igen. Det er der flere gode grunde til. Et godt batteri, en god lyd, og så en solid byggekvalitet og størrelse der gør den meget nem at have med på farten er alle ting, der bliver rost.

Først og fremmest er dette næste skud på stammen i den kendte Charge serie fra JBL, der længe har været et hit i udlandet såvel som herhjemme i Danmark.

Masser af kvalitet og nem at have med rundt

Vi har her at gøre med en bluetooth højtaler, der er bygget enormt solidt og i øvrigt så er den en af de eneste højtalere, der ligger ned når man afspiller lyd fra den. Det gør sådan set bare at den føles mere stabil og man skal ikke være bange for at man kommer til at vælte den.

Det der bliver nævnt igen og igen når det kommer til denne lille højtaler er dens mobilitet. Den er enormt let at have med rundt og det skyldes bl.a. en vægt der kun lige knap er på 800 gram. Det er rart og fedt at have med sådan en let højtaler at gøre, og desuden så er den også vandtæt. Disse aspekter koblet sammen giver en oplevelse der tillader at man har denne højtaler med rundt hvor end man gerne vil hen. En strandtur klarer den snildt, da man ikke skal være bange for at den biler ødelagt af lidt vand og desuden er den også rigtig smart at have med på ferien.

Der er dog flere ting, der imponere. Som nævnt tidligere så har den et fremragende batteri, der kan gøre at den kan holde i ikke mindre end 20 timer. Dette er ikke blandt testens bedste, men det er nu alligevel så godt at det ikke bemærkes, og den kan således næsten kører non stop i et helt døgn før den skal oplades igen. Vi anbefaler selvfølgelig ikke at høre musik non stop i så lang tid, men nu ved man hvertfald at muligheden er der.

God lyd for pengene

Til prisen spiller JBL Charge 3 enormt godt. Der er en god balancegang mellem de forskellige toner i lyden og bassen er ligeledes god. Dog kan der her være et lille minus, for hvis man skruer volumen helt op, så kan man opleve at der vil komme en lille smule knas på lyden. Her kan den ikke altid være helt med, men det er nu også kun fordi at den kan komme så højt op. Til daglig og i de fleste scenarier vil dette i praksis sikke være noget problem.

Den har i øvrigt en smart funktion, der tillader den at den kan spille sammen med flere JBL Chargere af samme model. Det betyder altså at man kan opnå ægte musik i Stereo og det giver en sublim oplevelse. Ved hjælp af bluetooth kan man også stille flere i forskellige rum og dernæst spille de samme sange. Der er altså mange muligheder hvis man vælger at investere i mere end én.

Alt i alt en fin bluetooth højtaler til de fleste behov

Alt i alt er dette en rigtig fin bluetooth højtaler. Dette gælder også når man tager prisen i betragtning og med flot design, der er meget mobilt, en lille vægt, langt batteri og flere forskellige farver at vælge imellem, så er dette en rigtig god model at vælge.

JBL charge 3 fordele

Kan købes billigt hos Coolshop.

Set til prisen 994 kr.

 


Iron man Bluetooth tråsløs højtaler

iron-man-trådløs-bluetooth-højtaler

Køb billigt hos coolshop

Set til prisen 519 kr.

 

Kan købes billigt hos Coolshop.

Set til prisen 519 kr.

 


 

Bang og Olufsen Beoplay M5

bang og olufsen Beoplay M5

Køb på Power.dk

 

Så kommer vi til et af Bang og Olufsen forslag til hvordan en ordentlig bluetooth højtaler skal sættes sammen. Og de har gjort det rigtig godt hvis man skal lytte til et stort antal af de mange test den har været med i.

Det er først og fremmest en større model. Dette bemærker man hurtigt hvis man er vant til nogle af de mindre modeller, men kvaliteten og lyden følger til gengæld også med derefter. Man kan med det samme mærke at dette er en stærk højtaler, og den er lavet i rigtig høj kvalitet, hvilket kan føles på det aluminium den er lavet med fra ende til anden. Bang og Olufsen er kendt for deres stilbevidste design og det er ofte dem, der får lov at sætte trenden med deres design. Det gør de så sandelig også denne gang, og som man kan se på billedet herover, så er den utrolig stilren og det er lige sådan det skal være, for med denne form for hardware, så skal man ikke være bange for at den ikke vil passe ind nogen steder i huset.

En anden af grundene til dette er at den er betrukket med stof hele vejen rundt. Det giver den et venligt præg, der igen bare forstærker følelsen af, at den sagtens kan stå både i stuen, i køkkenet eller et helt andet sted. Dette design gør også at der kan spillet lyd i en 360 graders radius rundt om højtaleren. Dette er især fedt, hvis man er i et rum, hvor lyden skal komme ud i alle afkroge.

Apropos lyden så er dette også et område, der især bliver rost af mange af de store sider. Den har en stærk klang uanset hvad der bliver spillet, en bas der kan finde ud af at slå igennem og generelt er byen bare kniv skarp og den kan altid finde rundt i de mange toner som forskellige arter af musik kræver.

Hvorfor skal du vælge denne

Der er ingen tvivl om at man her får en rigtig flot og god bluetooth højtaler. Nu er det jo Bang og Olufsen og med kvalitet følger også en pris, der måske ligger lidt over nogle af sine konkurrenter. Det er dette man må gøre op med sig selv, hvor hvis man er klar på at give prisen så får man altså en rigtig flot højtaler, der samtidig kan finde ud af at spille en rigtig fin lyd.

Køb hos Power.dk

 

 


Bang & Olufsen Beoplay A1 (Fåes i mange farver)

 

bang&olufsen beoplay a1

 

Køb på Wupti.com

 

Set til 1333 kr.

Her har vi en bluetooth højtaler der i den grad kommer ind på første række hvad angår design. Her er tale om en lille fiks model, der er lavet i det fineste aluminum. Den er produceret af B&O og som der gælder for alle deres modeller så er det ren kvalitet til en vis pris man kan forvente sig af disse produkter. Dog er Beoplay serien i mange tilfælde billigere end nogle af de andre serier som Bang og Olufsen er kendte for.

Først og fremmest bemærker man et enormt attraktivt design, der passer perfekt ind hvor end man så vælger at stille denne lille højtaler. Lille er i øvrigt passende at beskrive denne med for den måler faktisk kun 13 centimeter fra den ene side til den anden, og derud så er den ikke mere nogle centimeter høj. Derudover så er denne model kendetegnet ved dens lille læderhåndtag, der både har en designmæssig fordel i og med at det giver den et lidt mere rustikt look men derudover så betyder det sådan set også bare at denne model er mere mobil og fleksibel at have med rundt. Det er altså en win win for alle parter.

Det hele nytter selvfølgelig ikke noget hvis lyden ikke også er i top kvalitet og hvis den i øvrigt ikke kan finde ud af at performe når det virkelig gælder. Dertil er det dog ikke noget problem for beviser denne lille sag også at den kan sit kram. Den får rigtig flotte scores og resultater fra flere sider, når det kommer til lyden, og den bliver bl.a. beskrevet som rigtig fyldig og så kan den komme rigtig højt op i volumen.

Det er lige i dette henseende interessant at snakke en lille smule mere om lige netop dette aspekt, for en af grundene til at man kan få presset så meget lyd ud af så små og fine højtalere er faktisk på grund af den måde at den er designet. Først og fremmest så udnyttes det fra starten af den er designet i en cirkelform. Dette gør at den fylder mere af bordet og det vil betyde at den kan udnytte vibrationerne herfra til at skabe en større lyd og en bedre bas uanset hvor man befinder sig henne. Derudover så har ingeniørerne bag denne enhed gjort rigtig meget ud af at prøve at undgå det problem som man ofte oplever hvis lyden kommer lidt for højt op i niveau.

Det er bl.a. gjort ved at indbygge et program i højtaleren som prøver at modstå nogle af de diskant variationer i lyden som kan risikere at komme, hvis den bliver skruet lidt for højt op. Teknikken bag dette kan for den almindelige forbruger som sådan være ligegyldig og det eneste der er værd at vide for dig er at dette er en model, der på trods af dens lille formfaktor kan komme rigtig højt op i lyd.

Hvorfor skal du vælge denne Bluetooth højtaler?

Du skal vælge denne lille fine model, hvis du er til rigtig god lyd i en pakke der ikke fylder så meget og som gør at den er ekstra mobil. Som sagt har denne fået topkarakter fra mange sider af, og den har derfor bevist at den er alle pengene værd. Desuden så er den også udstyret med et batteri, der kan holde rigtig længe og tæt ved et døgn kan den spille musik før den bliver nødt til at komme til strøm for at blive opladet.

Køb hos Wupti.com

 

 


Det var alle modellerne

Det var overblikket over markedets bedste modeller. Skønt der er mange i denne test, så er det stadig kun de bedste der er inkluderet. Vi har på forhånd ikke vil inkludere bluetooth højtalere som vi ved ikke er pengene værd, og det betyder altså at på trods af at kvaliteten og prisen selvfølgelig stadig svinger i disse enheder og maskiner, så kan man altså være sikker på, at alle alligevel lever op til et vist krav om kvalitet.

 

Kilder

Til en så stor guide ligger der en masse research arbejde bag – og det kommer der fortsat til at gøre for netop dette markere er i så stor udvikling, og der kommer hele tiden nye modeller på markedet. Herunder kan du finde en liste over nogle af de mange sider, der er blevet benyttet til at finde frem til den informationer, der er samlet i listen herover. Mange af siderne er danske, mens der også er mange udenlandske sider på listen. Det er forsøgt at blive gjort på en måde, så ale har fået lov at skulle have sagt noget, ment på den måde at der ikke kun er test resultater med fra en side, hvilket ville kunne give et skævt billede af hvilke modeller, der er de bedste.

Kilder til Sonos Play:1 💬

Som man kan læse ovenover er anmelderne generelt meget tilfredse med denne model og især lyden bliver rost meget. I den danske anmeldelse scorer den dog “kun” 7,4 ud af 10 stjerner og det skyldes bl.a. at man er ked af at der ikke er mulighed for at downloade en personlig assistent til den, som mange andre typer fra fx Apple eller Google er i stand til.

Kilder til Sackit Woofit Go 💬

 

Kilder til Ultimate Ears Wonderboom 2 💬

 

Kilder til Marshall stanmore 2 💬

 

Kilder til JBL Charge 4 💬


✔️ Vælg den rette bluetooth højtaler til dig

Før du går ud og køber en bluetooth højtaler, så er det vigtigt at du gør dig en række overvejelser før du stormer ud og køber den. Her er det vigtigt at man tænker over de krav, der er vigtige for dig før at du kan kalde købet for en succes. Rigtig mange forbrugere ender med at fortryde deres køb og det kan der være rigtig mange grunde til. Først og fremmest så er det fordi at prisen lige pludselig løber løbsk og man risikere at betale mere end det man oprindeligt havde budgetteret med.

Dog er der også dem, der ligger i den anden grøft og kommer til at købe en bluetooth højtaler som måske kunne fås til billige penge det sted hvor man fandt den, men på lang sigt vil man have ønsket at man havde gået en tak op og måske født en bedre model, som måske var lidt dyrere men som man blev gladere for på lang sigt.

Dette er i grunden også hele humlen ved at skulle bruge penge på elektronik hvad end det så er en højtaler med bluetooth eller det måske er en computer eller en ny smartphone. Man skal blive glad for sit køb og værdsætte det, og det kan man kun blive hvis man aller først får sig et overblik over nogle af de mange ting, som rent faktisk ligger og gemmer sig ude i markedet. Det er også værd at bemærke at skønt mange tror de bare kan gå ud i Elgiganten eller Power for at finde frem til det rette produkt, så er der altså ikke noget at sige til at disse fysiske butikker begynder at få det svært mod mange af de digitale spillere på markedet.

☑️ Dan dig et overblik over markedet

Det er netop i diverse internetbutikker og webshops at man har adgang til det største udvalg, og skulle det ske at der er udsolgt af en bestemt model, så kan man dog stadig se at modellen eksisterer. Dette er ikke tilfældet i mange fysiske butikker, for hvis der er en vare der er udsolgt så vil man ikke kunne se eller finde den mere. I praksis har dette også den negative effekt at en eventuel sælger ikke vil råde dig til at vente indtil denne model kommer hjem, men istedet prøve at få dig til at købe den i en fart. Sådan er det og sådan vil det nok desværre blive ved med at være, og derfor er det noget så vigtigt at du finder frem til lige netop dine behov, som du har når der skal købes en ny bluetooth højtaler. Der er nemlig rigtig mange at vælge imellem og det kan være svært at få et overblik som på en og samme tid giver et overordnet billede over alle de forskellige features som de har.

Når man kigger på de mange bluetooth højtalere på markedet så er det en meget blandet landhandel man vil støde ind i. Det er vidt forskellige produkter og der er stor forskel på form, farve, funktioner og hvilke behov de stiller. Nogle går efter at have et så flot ydre og design som muligt, mens mange andre primært går ind for smarte funktioner. Andre prøver igen at blive så mobile som muligt, og her skal man passe på at der ikke kommer til at gå ud over lyden, når størrelsen presses helt ned til det minimale.

Det er ikke altid at der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet. Selvfølgelig kan man ofte se, at der er en tendens der siger, at jo dyrere man kommer op, jo mere får man også. Men det er ikke altid tilfældet, og derfor er det vigtigt at man hele tiden holder et vågent og klart øje, når man bliver guidet igennem landskabet af de mange bluetooth højtalere.

Der har lagt utrolig meget research arbejde bag denne artikel, og gør det fortsat. Vi sætter hos bluetoothhøjtaler.dk en ære i at guide så mange danskere til det bedste køb af en bluetooth højtaler, der passer bedst til netop dem. Derfor er denne test også lavet ved, at vi ikke direkte har testet hvert et produkt, men derimod er den skrevet ved hjælp af resultater fra andre pålidelige tests fra de største sider på nettet. Testkilder findes nederst i artiklen, hvis det skulle have interesse, og hvor hver højtaler er det gjort klart, om den er topscore eller måske endda testvinder og i hvilke tests.

 

Tænk over dette før du vælger

Der er ligeledes en række spørgsmål som man kan stille sig selv. Dette er et godt framework at komme ind i for jo flere af disse spørgsmål, som man kan komme med et svar på, jo lettere bliver det at komme frem til det valg man bør gøre. Lad os derfor se på nogle af de ting, som er relevante at tænke på.

Er designet vigtigt?

Først og fremmest så bør du beslutte med dig selv om designet er vigtigt. her skal man tænke på at en bluetooth højtaler bliver et nyt møbel til det sted man nu engang stiller den. Derfor er det jo naturligvis vigtigt at det er noget man kan holde ud at kigge på. Mange af disse bluetooth højtalere som er fundet i testen her går rigtig meget op i design, så det vil sige at set fra et helt neutralt synspunkt så har de hver især deres charme.

Dog er dette lang hen af vejen en helt og aldeles subjektiv og personlig sag, og derfor er det svært at rådgive om, hvad der kommer til at se godt ud hjemme i netop jeres dagligstue. Det kan derfor ikke komme som nogen overraskelse at man bør finde ud af hvilken en der passer bedst før man farer ud og køber en.

Stil dig derfor selv det spørgsmål, der hedder om designet i grunden er vigtigt. For nok er denne ting en ny genstand der skal fylde op hjemme hos jer, men man skal også tænke over om det er en bluetooth højtaler der kommer til at stå fast over i et hjørne eller under fjernsynet eksempelvis eller om det måske er en mere mobil enhed, som man kommer til at flytte med rundt.

Dette har ganske rigtigt en stor indflydelse på det valg i sidste ende kommer til at gøre, for hvis det viser sig at du rent faktisk ønsker en lille enhed, som man måske både kan have til at stå inden i stuen men som man også kan have med til, lad os sige stranden eller lignende, så er det for nogle lig med at designet kan komme lidt tilbage i rækken af ting, der er vigtige for lige netop dit behov, da det alligevel ikke er et møbel, der kommer til at stå fast på en placering.

Tænk over prisen

Tænk over prisen før du farer ud og køber den. Sæt gerne et budget for hvor meget du max må give for din lille nye højtaler. Som man kan se så er der stor udsving i prisen for de forskellige højtalere og det nytter ikke noget at man kun har lyst til at give 1000 kr. hvis man finder ud af at ens drømmemodel rent faktisk ligger i et prisleje der er noget højerer.

Priserne på disse højtalere ligger som sagt i alle mulige forskellige lejer og det er sådan set både muligt at skulle slippe intet mindre end flere tusinde kroner for de bedste, mens man også kan være heldig at kunne finden nogle muligheder som kommer ned i en pris, der kun ligger i et par hundreder kroner.

Tænk dig derfor om, og læg et budget. Når først dette er klaret så har det også den helt ideelle fordel at du vil være i stand til at finde frem til lige netop den der er bedst for dig. Eller med andre ord så vil du kunne skære mange af de andre væk, så du kun er ude og se på den som vil være optimal for dig. Der er rigtig mange at vælge imellem og hvis du allerede fra start ved at dit budget for måneden ikke kan holde til at smide mere end 1000 kr. for en ny bluetooth højtaler så er det måske på tide at du får skåret alle de andre modeller væk i en fart. På den måde gør du kun jobbet at vælge langt mere let og enkelt for dig selv.

Hvilke funktioner vægter du højt?

Dernæst kan du begynde at tænke lidt over funktionaliter som du ønsker at din drømme bluetooth højtaler skal have. Der er mange forskellige ting de tilbyder at have med, og skønt de alle sammen er gode til at spille musik så er der nogle der tilbyder yderligere funktioner. Det er alt lige fra at kunne spille sammen med andre højtalere af samme type og så er det at nogle har adgang til apps på mobilerne så man faktisk har adgang til en fjernbetjening direkte fra mobilen. På den måde har man ikke behov for at skulle tænke over at betjene den fysisk. De har selvfølgelig allesammen fysiske knapper men det er ikke alle, der har denne smarte feature.

Tænk i dealbreakers. Tænk over hvad der vil gøre at du ikke vil købe den, eller tænk omvendt over, hvad der vil gøre at den bliver ekstra attraktiv. Hvis sidste nævnte funktion for dig er helt ligegyldig så er det på tide at kigge efter noget andet, som for dig i længden vil være mere værd.

Dette har vægtet højt i testen

Der er rigtig mange faktorer, der har haft en betydning for de mange anmeldelser og de forskellige scorer som der er blevet givet. Det svære ved at sammenligne på tværs af forskellige sites er at mange anmelder med forskellige udgangspunkt i deres egne ønsker. Derfor er der som sagt lagt et stort stykke arbejde til grund for denne artikel.

Design af bluetooth højtaler

Design har været enormt vigtigt, for som der også nævnes tidligere i denne artikel så er en bluetooth højtaler ofte et nyt møbel som man får hjem og stå. Den skal altså med andre ord kunne føle sig godt til rette hvor end at man vælger at placere den. Det er derfor at design er enormt vigtigt, og skønt det ikke er alle der går lige meget op i design, så kan man vist roligt konkludere at det er de færreste, der vil have noget mindre kønt stående hjemme hos sig selv.

Prisen er alt afgørende

Det er indlysende at prisen spiller en væsentlig rolle i bedømmelsen af de forskellige enheder og i sidste ende hvilken nogle der løber med sejren som den bedste i test. Prisen kan være svær at gennemskue ment på den måde at det kan være svært at regne ud hvor meget man får for prisen. Som udgangspunkt skal man regne med at der er en klar sammenhæng mellem det du får lov at betale og så den kvalitet som du kan forvente, men det er ikke altid tilfældet.

Der er flere gange set at man sagtens kan finde en billig bluetooth højtaler, der faktisk er i ligeså høj kvalitet på alle punkter som nogle af de dyrere alternativer. Ligeledes kan man også se at det gør sig noget så gældende hvis man kigger den anden vej, for her er det også muligt at der er nogle der er dyrere end de andre, men som af den grund ikke formår at levere ligeså mange features eller kvalitet i produktet.

Kvaliteten spiller ind

Kvaliteten er sidst og ikke mindst også utrolig vigtigt. Kvalitet hænger som før nævnt unægteligt sammen med prisen. Man vil altid gerne have at ens bluetooth højtaler skinner af kvalitet og dette er også noget, der kommer til udtryk i designet.

Mange af os har formentligt prøvet, at få købt en ny ting og derefter komme hjem og pakke det ud for så at opdage at det hurtigt går i stykker og derfor hurtigt skal til reparation. En reparation kan snildt løbe op i flere uger før man får sin lille nye højtaler tilbage og det er bare ikke lige sagen, når man har været ude og bruge så mange penge på noget nyt grej til hjemmet. I øvrigt kan det heller ikke passe, da det for mange ikke kun er penge man har brugt, men derimod også tid.

Derfør siger det sig selv at kvalitet altid kommer i første række når det gælder de ting, der i særdeleshed spiller en rolle.

Vi håber du vælger den rette Bluetooth højtaler til dine behov

Det var alle de mange modeller for nu. Jeg håber at du har fået den hjælp du har skulle bruge. Der er som sagt mange mange modeller at vælge imellem, men nu ved du hvertfald med sikkerhed hvilke der også er topscorer og hvilke man kan føle sig sikre på er gode produkter.